Päivä Ivalossa on sama ko viikko Hawaijilla. - Vuotin Mitri

torstai 30. syyskuuta 2010

Koko Kesä Kalassa kalakilpailu on päättynyt

Tämän vuoden Koko kesä kalassa blogin kalakilpailu oli todella tasainen. Saalisilmoituksia tuli yhteensä viisi. Kilpailun saaliskalojen keskipaino oli noin 4.3 kiloa.

Huhuja vielä suuremmasta, jopa seitsemän kiloisesta hauesta liikkui. Kala oli kuulemma saatu vetouistelemalla Sulkusjärvestä elokuun lopussa. Kuvaa ja enempää tietoja, lupauksista huolimatta, emme kuitenkaan koskaan saaneet.

Kilpailun johtoryhmä päätti olla kuitenkin jakamatta ensimmäistä sijaa kilpailussa, puutteellisten saalisilmoitusten ja sääntöjen noudattamatta jättämisen takia. Päätimme sen sijaan jakaa kaksi hopeasijaa - ne tulevat saamaan kilpailun kaksi todennäköisesti suurinta kalaa saaneet kalastajat. Heidät tullaan palkitsemaan pullollisella jaloa viinaa.

Timo Tuovinen ja Kaisa Feodoroff ottakaahan yhteyttä blogin ylläpitäjiin joko sähköpostitse tai facebookin välityksellä. Onneksi olkoon. Ensivuonna uudestaan.

1 kommentti:

  1. Antiklimax to the max!

    Vitun byrokraatit. Sieluvikaiset. Säännönnusijat! Mihin voin valittaa? Voiko mihinkään enää luottaa? Joka sääntöjä keksii se on ite!

    VastaaPoista