Päivä Ivalossa on sama ko viikko Hawaijilla. - Vuotin Mitri

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Messukisa...

Radiohaastattelussa jo lupasinkin lukijoita koskevaa sisältöä! Laitetaas skaba käyntiin...
Elikkä homman nimi on bongaus. Bongaa tämä lippalakki Pohjois-suomen erämessuilta (Ouluhallissa) (23-26.5.2013) Jokaisen messupäivän ensimmäinen bongaaja palkitaan paikanpäällä. Jokainen bongaaja on myös mukana arvonnassa joka suoritetaan palkinnon varmistuessa.

Vinkkinä tietenkin kuva! (Teksti molemmilla puolilla) Ja se että lippis on minulla päässä tai minun välittömässä läheisyydessä. Kun huomaat lippiksen tule kertomaan minulle mikä on kaikkien aikojen paras julkaisu Kokokesäkalassa.com blogissa. Ja kerron oletko päivän ensimmäinen lippiksen bongannut. Lisäksi otan yhteystietoja lisäarvontaa varten.

Ja ihan selvyyden vuoksi että blogin sisällä toimivat henkilöt eivät voi osallistua kilpailuun. Eikä myöskään ne joiden esittelijäpassissa lukee sama teksti kuin minulla. Joten Portin Henkan on turha lähteä ajamaan Ouluun asti ilmaisten Kippuran sitomien perhojen perään. ;) On ne niin kysyttyä tavaraa...

Tämä perho lähtee bongaajalle jonakin päivänä!

Minua saa toki jututtaa muutenkin Kuin kisaan liittyen... Jutella vaikka mukavia jos siltä tuntuu! Myyn ja sidon myös perhoja messuilla ja otan myös tilauksia vastaan! Tavatkaamme siis messuilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti