Päivä Ivalossa on sama ko viikko Hawaijilla. - Vuotin Mitri

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Haukikisa, 1.kilpailupäivä, 11.6.2016

Ensimmäinen kilpailupäivä on saatu päätökseen ja hurjasti se kilpa lähtikin käyntiin.
HarjusAnteron kanssa olimme vain hieman ennen väliraporttia lähdössä kalaan ja alku näyttikin hyvätä, kun osa vastustajista oli kipeänä, tai muutenvain jossain muualla huitelemassa säätä piilossa.

Kalaa kilpailupäivänä tuli kuitenkin loppujaanmyöten kiitettävästi ja jokainen tiimi sai kalaa. Pisteetkin jakautuivat kahdelle tiimille. Team Big Fishin hurja 115cm hauki muuttanee taktiikoita seuraaviin kilpailupäiviin, ja taisi jättää muut kylmäksi mittailun suhteen.

Team Big Fish 115cm, 10,5kg

Hauen perhokalastus yllätti minut positiivisesti. Mukavaa hommaahan tuo oli. Vielä vain vähän hifistelyä, niin tuostahan voisi jopa tehdä harrastusmuodon. Pah, tuskin. On niitä helpompiakin kaloja pyydettäväksi, muistuttaa kipeä haava yhden hauen syöksyn osuessa käteeni. Ihan kuin se olisi suunnitellut hyökkävänsä.

Saimme yhteensä viisi haukea. Kaikki alle kilon ja väliraportissa ilmeni isompia kaloja, joten emme viitsineet mittailla noita.


"Jalat märkinä suota pitkin kahlatessa, mielen virrasta nousivat esille kirkkaana muistot lapsuuden- kesistä. Kahlattiinhan nyt samoissa maisemissa, missä kalastusharrastukseni joskus kauan sitten alkoi. Nostalginen fiilis katosi kuitenkin nopeasti, hauen tarttuessa uistimeen.

Vielä eilen epäilin päätöstäni lähteä mukaan tähän kilpailuun. Tässä sitä nyt kuitenkin oltiin, haukijahdissa Kippuran kanssa.

Kippuran vispaamiin perhoihin tarttui päivän mitään ihan mukavasti haukia, mutta isommat hauet eivät näyttäneet kiinnostuvan perhoista. Eivät ne näyttäneet kiinnostuvan mistään muustakaan, mitä niille yritettiin tarjota. Pienemmät kiilanokat hyökkäilivät kuitenkin raivokkaasti niille tarjottujen vieheiden kimppuun. Kovasta yrityksestä huolimatta joukkueemme saaman kalasaaliin keskipaino ei yltänyt kovinkaan korkeisiin lukemiin."
-HarjusAntero

Alla kuvia osallistujien kilpailupäivästä:Team Kokokesäkalassa. 0p.
5kalaa, ei pituutta.
Team Puikkoralli. 1p.
24 kalaa, ei pituutta. (84cm, ei kuvaa)
Team Big Fish. 1p.
8kalaa, 115cm.
Team SärkiSankarit 0p.
5kalaa, ei pituutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti