Päivä Ivalossa on sama ko viikko Hawaijilla. - Vuotin Mitri

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Ruuhka Naajoella

Titola tuo soitti minulle, että nyt kun hänelläkin alkoi loma, niin eikö mentäs käymään heittelemässä. No innostuin kyllä ajatuksesta, on nimittäin jäänyt vähän tuo kalastus vähemmälle välinerikkoontumisien johdosta. Teemulta sain onneksi perhovälineet lainaan. Ei muuta, kun menoksi.

Saavuttuamme Hoikkaniemen tien päähän, soitin eräälle lapsuuden kaverilleni,  ja samassa huomasimme, että Teemulla ei ole edes virveliä matkassa. Kuittasin Titolalle, että on se hyvä olla vieraanvarainen, mutta kannattaisiko omatki kalastusvälineet ottaa mukaan. No Titola hoiti nopeasti lainavirvelin Keväjärveltä mukaan.

Joella vastassa olikin jo Roni ja eräs Ronin tuoma vieras, Harriksi esittäytyi. Pojat kertoivat, että ylempänä oli toinenkin seurue. Turisteja arvelivat heidän olevan. 

Kalalle mahdollisimman nopeasti ja heti alkoikin tapahtua. Nostin heti kättelyssä 45 senttisen  ja 850 gramman taimenen nulikan. Loppuilta olikin sitten vain pienen harjuksen kiusaamista. Vieläkin ne kiloset harrit siellä montuissa pysyttelivät. Vaikkakin olen tyytyväinen reissuun, kun saa taas maistiaisen suolataimenesta!


3 kommenttia:

  1. Just häthättää mitallinen ois joutanu takasin kasvamaan.

    VastaaPoista
  2. Kotitarvekalastajana ei piä olla vaativa.... Varsinkin Naajoella kun kilon on luokkaa keskikoko.

    VastaaPoista
  3. Onneksi oli mittausvälineet reissulla mukana. Muuten ois saanu kuulla loppukesän naajoen suurtaimenesta niinku ennen mittausta ite kalastaja heittiki vähän yläkanttiin :D Yhdyn ekaan eli takas ois pitäny päästää.

    VastaaPoista